» » » Samsung попросила олімпійців приховати всі логотипи Apple

Samsung попросила олімпійців приховати всі логотипи Apple

Компанія Samsung подарувала кожному учаснику Олімпійських ігор у Сочі смартфон з умовою, що спортсмени приховають всі логотипи інших брендів під час церемонії відкриття.

Першими увагу ЗМІ на вимогу Samsung звернули члени швейцарської олімпійської збірної. Окрім нових смартфонів Galaxy Note 3, вони знайшли у своїх подарункових комплектах лист з умовами, які необхідно виконати, щоб його отримати.

Samsung попросила олімпійців приховати всі логотипи Apple

Заборона корейської компанії щодо використання смартфонів інших брендів переважно стосуються техніки Apple: якщо спортсмен захоче зробити фото або відео під час церемонії за допомогою свого iPhone, йому необхідно буде приховати логотип Apple. Чи планує Samsung забирати Galaxy Note 3 у тих, хто не дотримається умови і не приховає "надкушене яблучко", невідомо.

У 2013 році корейський IT-гігант витратив на маркетинг близько 14 мільярдів доларів, проте популярні зірки регулярно саботували їх рекламні кампанії, продовжуючи користуватися iPhone на публіці. Наприклад, відомий футболіст Девід Бекхем, призначений представником Samsung на Олімпійських іграх в Лондоні, 2 лютого 2014 був помічений на Супербоулі зі своїм чорним iPhone 5s.

Samsung попросила олімпійців приховати всі логотипи Apple

У квітні 2013 відомий тенісист Роджер Федерер похвалив смартфон Galaxy S4 в твіті, відправленому з iPhone. А 4 грудня 2013 колишній футбольний тренер Франц Беккенбауер повторив його помилку, тим самим підірвавши авторитет дорогої рекламної кампанії Samsung.

В якості спонсора літніх Олімпійських ігор у Лондоні Samsung витратила близько 100 мільйонів доларів. Витрати компанії у зв'язку з Олімпіадою в Сочі залишаються невідомими.
  

Дивіться також:

  • 15 відомих логотипів з прихованим змістом
  • Еволюція лого. Якими раніше були логотипи відомих брендів
  • 10 трендів веб-дизайну на 2015 рік
  • Як зробити сайт зручнішим? На що звертають увагу відвідувачі сайту
  • Керування репутацією в мережі (SERM)

  • Коментарі:

    comments powered by Disqus