» » » Найкрутіше селфі в історії. Селфі, яке зламало Твіттер

Найкрутіше селфі в історії. Селфі, яке зламало Твіттер

Спільне селфі зірок на Оскарі-2014 зламало Твіттер.

Селфі (Selfie від англ. Self — сам, само) — знімок самого себе, зроблений на мобільний телефон чи фотокамеру власною рукою. Часто при цьому зображення на фото виходить під кутом, так як знімок відбувається утримуючи камеру трохи вище або нижче голови.

В перерві між оголошенням номінацій ведуча церемонії Еллен Дедженерес повідомила глядачам, що хоче опублікувати найпопулярніший твіт в історії і запросила зробити спільне селфі кілька акторів, включаючи Бредлі Купера, Бреда Пітта, Меріл Стріп, Джулію Робертс, Дженніфер Лоуренс, Кевіна Спейсі та Анджеліну Джолі.

Найкрутіше селфі в історії. Селфі, яке зламало Твіттер

За лічені хвилини результат було досягнуто: запис набрав більше мільйона ретвітів, поставивши абсолютний рекорд для Twitter — як за швидкістю поширення, так і за всіма іншими показниками. Після того, як фотографію було опубліковано, багато користувачів почали повідомляти про те, що Twitter перестав працювати. Через кілька хвилин сама Дедженерес підтвердила цю інформацію, урочисто проголосивши зі сцени: «Ми зламали Твіттер!»

Найкрутіше селфі в історії. Селфі, яке зламало Твіттер

Спільне селфі зірок на Оскарі-2014 надихнуло художника Heather Rooney на створення власного шедевру — картини, яка є точною копією зіркового селфі. При створенні картини використовувалися лише кольорові олівці.


  

Дивіться також:

  • Тренди веб-дизайну 2016
  • Еволюція лого. Якими раніше були логотипи відомих брендів
  • 50 термінів інтернет-маркетингу
  • Як зробити сайт зручнішим? На що звертають увагу відвідувачі сайту
  • Що таке «юзабіліті» (usability)?

  • Коментарі:

    comments powered by Disqus