»

Чому співпраця з SEO-відділом важлива від початку роботи над сайтом?


Часи SЕО, яке могло просунути будь-який ГС в ТОП видачі, давно закінчилися. Сьогодні це складний комплекс, щільно взаємопов'язаний з іншими напрямками розвитку вашого бізнесу - маркетинговою стратегією, PR та рекламою, соцмережами, аналітикою внутрішніх факторів, поведінкою людини на сайті, юзабіліті, психології та ін.

Чому співпраця з SEO-відділом важлива від початку роботи над сайтом?


Створювати якісний ресурс, який не тільки буде спонукувати відвідувача перетворитися в лід, але і високо ранжуватися у видачі, потрібно спільно, з огляду на велику кількість чинників - від кольору фону дизайну, до структури і кількості вузькотематичних сторінок.

Щоб не влипнути в неприємну ситуацію, скористайтеся коротким планом збірки або переробки ресурсу.
Читати далі...

Тренди веб-дизайну 2016


Ніщо так не привертає нашу увагу, як дизайн з креативним підходом. Великі зображення, незвичайне використання стандартних елементів або порожнього простору, інтерактивні елементи... Кожен з цих методів створює сильне перше враження, і заохочує користувача довше взаємодіяти з сайтом.

Тренди веб-дизайну 2016


Цього року з'явилися нові тренди в веб-дизайні. А саме…
Читати далі...

Google робить мобільну версію сайту обов'язковою


Google робить мобільну версію сайту обов'язковою


Корпорація Google ще в березні чесно попередила, що дає веб-майстрам, контент-маркетологам та UI/UX-фахівцям термін до 21 квітня, щоб запустити повноцінні мобільні версії своїх сайтів і блогів.
Читати далі...

10 трендів веб-дизайну на 2015 рік


10 трендів веб-дизайну на 2015 рік

Ембер Тернер — оглядач TNW склала короткий прогноз ключових трендів веб-дизайну на 2015 рік. Ознайомтеся, щоб бути в курсі.
Читати далі...

Діалог замовника і веб-розробника


Приблизно так виглядає діалог між замовником сайту і розробником.
Двоє людей, які погано розуміють одне одного.

Діалог замовника і веб-розробника

Читати далі...

Якою повинна бути довжина постів в соцмережах (інфографіка)


У наш швидкоплинний час, коли відвідувачі інтернету рідко-коли мають бажання сприймати великі обсяги інформації, питання розмірів контенту набуло неабиякого значення.

Адміністратори сторінок в соцмережах хочуть, щоб всі їхні статті, інфографіки та відеоролики сприймалися підписниками, тому постять багато різноманітного контенту, а відвідувачі, у свою чергу, мають можливість перебирати, що читати, а що оминути своєю увагою.

Якою повинна бути довжина постів в соцмережах (інфографіка)

Спеціалісти Buffer та компанії SumAll, зібравши результати численних досліджень на тему сприймання інформації в одній інфографіці, дають відповідь на запитання: «Якою повинна бути ідеальна довжина постів в соцмережах та корпоративних блогах?»
Читати далі...

Чи потрібно обновляти контент на старих сторінках сайту? (відео)


Близько 95% власників сайтів ніколи не оновлюють контент старих сторінок сайту. Є хороші написані тексти, є певний трафік. Що ще потрібно? Для чого слід оновлювати контент на сайті?

Чи потрібно обновляти контент на старих сторінках сайту? (відео)

По-перше, для актуалізації інформації. Можливо деяка інформація в статті вже застаріла. Можливо, слід підправити якісь SEO-атрибути. Пошукова оптимізація з часом змінюється і ті кроки, які приносили трафік раніше, зараз вже не такі дієві.

По-друге, оновлювати контент старих сторінок потрібно для того, щоб збільшити їхню видимість у видачі, а отже й збільшити трафік.

Як правильно оновлювати контент на старих сторінках сайту? Дивіться на відео...
Читати далі...

Весільний сайт


Сучасне життя диктує свої правила. Інтернет розвивається, технології йдуть вперед і це торкається й такого консервативного сегменту життя як весілля. Весільні сайти сьогодні все більше набирають популярності серед молодят.

Весільний сайт


У наш час, власний весільний сайт — це хороший спосіб швидко поширити радісну новину про ваше весілля, а також поділитися з друзями і знайомими з усього світу своїми емоціями, щастям і звичайно ж продемонструвати оточуючим свою другу половинку.
Читати далі...

  • Є запитання до прочитаного?

     Якщо у Вас виникли запитання щодо створення, дизайну чи просування сайту,
    Вам потрібні додаткові консультації, — зв'яжіться з нами та отримайте відповіді
    на всі Ваші запитання.

    Наша контактна інформація
  • Бажаєте замовити розробку сайту?

     Якщо Ви вже уявляєте, яким повинен бути Ваш сайт, його зовнішній вигляд та функціонал, — заповніть запит на розробку сайту, вказавши свої контактні дані і ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня.

    Заповніть запит на розробку сайту