» » Весільний сайт

Весільний сайт


Для чого потрібен весільний сайт?

Сучасне життя диктує свої правила. Інтернет розвивається, технології йдуть вперед і це торкається й такого консервативного сегменту життя як весілля. Весільні сайти сьогодні все більше набирають популярності серед молодят.

У наш час, власний весільний сайт — це хороший спосіб швидко поширити радісну новину про ваше весілля, а також поділитися з друзями і знайомими з усього світу своїми емоціями, щастям і звичайно ж продемонструвати оточуючим свою другу половинку.

У багатьох країнах створення весільного сайту є просто необхідним, позаяк, це полегшує організацію весільного бенкету та допомагає у вирішенні безлічі весільних питань.


Отже, весільний сайт стане в пригоді щоб:

— Переглядати події Вашого весілля в будь-який час та в будь-якому місці планети. Більше не потрібно передавати диски з фото та відео чи перекидати величезні архіви з файлами через всесвітню мережу друзям та родичам, котрі живуть далеко від вас;
— Висилати електронні запрошення для Ваших гостей. В один клік мишки Ви зможете розіслати запрошення на весілля всім гостям, навіть тим, до кого далеко чи накладно добиратися;
— Складати список своїх побажань, щоб полегшити гостям вибір весільних подарунків;
— Розповідати про те, як проходить підготовка до весілля;
— Розмістити карту з детальним маршрутом, як добиратися до місця проведення церемонії;
— Приймати поздоровлення від тих, хто з якихось причин не зміг приїхати;
— Розповідати про радісні події у Вашій молодій сім'ї, ділитися враженнями про найголовнішу подію чи підготовку до неї та багато іншого.



Як буде виглядати ваш весільний сайт?

Безумовно, дизайн весільного сайту повинен пасувати до теми весілля. Весільний сайт повинен бути яскравим, святковим та елегантним, як і саме весілля.

Весільний сайт


Ви можете вибрати вже готовий варіант дизайну сайту, доопрацювавши його за власним смаком, або створити абсолютно новий, ексклюзивний варіант — ми разом обговоримо і врахуємо всі ваші побажання та знайдемо найкраще рішення.


Весільний сайт як подарунок  

Весільний сайт — прекрасна ідея для подарунку молодятам! Подаруйте вашій знайомій парі щось оригінальне, завжди доступне онлайн — весільний сайт!

Ми впевнені, що наречений і наречена оцінять вашу турботу та винахідливість. Використовуйте захист паролем, і згодом пара сама зможе вирішити, які частини сайту мають бути доступні для всіх, а які слід сховати від стороннього ока.


Бажаєте мати власний весільний сайт?

Просто, зверніться до нас і ми виконаємо ваше бажання!
  • Є запитання до прочитаного?

     Якщо у Вас виникли запитання щодо створення, дизайну чи просування сайту,
    Вам потрібні додаткові консультації, — зв'яжіться з нами та отримайте відповіді
    на всі Ваші запитання.

    Наша контактна інформація
  • Бажаєте замовити розробку сайту?

     Якщо Ви вже уявляєте, яким повинен бути Ваш сайт, його зовнішній вигляд та функціонал, — заповніть запит на розробку сайту, вказавши свої контактні дані і ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня.

    Заповніть запит на розробку сайту